Vice-Presidentschap van LEO Club Meppel wordt per 6 december 2017 bekleed door Robert Jan Vos. Robert Jan Vos is 28 jaar, woonachtig in Meppel en sinds het eerste begin betrokken bij LEO Club Meppel. Zo heeft hij in de chartercommissie gezeten en sinds de oprichting is hij de Penningmeester geweest. 

Door het vertrek van Elske Oldenboer - de vorige Vice-president - moest LEO Club Meppel op zoek naar een Vice-president. Bij LEO Club Meppel wordt de Vice-president automatisch President in het daaropvolgende bestuursjaar. Normaliter streeft LEO Club Meppel ernaar om de rol van Vice-president per bestuursjaar over te laten gaan van man op vrouw en vice-versa. Zodoende zal er ook automatisch gewisseld worden van man naar vrouw in de Presidents rol. Echter, bij het uitblijven van een vervangster voor het Vice-presidentschap hadden Robert Jan en een ander mannelijk lid zich gemeld voor de rol als Vice-president.

Na een stemronde voorafgaande aan het spelen van het Sinterklaasspel met de andere leden, werd duidelijk dat Robert Jan de rol van Vice-President op zich mag gaan nemen. Jeroen Edelijn is aangesteld als nieuwe Penningmeester. 

Door het vervullen van de rol als Vice-president zal Robert Jan in het volgende bestuursjaar automatisch Wesley Bezemer opvolgen als President. Tot die tijd zal hij de positie van de President waarnemen en diens plichten vervullen bij afwezigheid.

Jasper, 13-12-2017