Op woensdag 26 februari organiseert Leo Club Meppel een pubquiz in café de Beurs. Niet zomaar een pubquiz, maar een actie om potentiële Leo’s te enthousiasmeren om lid te worden en een inkijkje te geven in wat het nou precies is om Leo te zijn.


De pubquiz bestaat uit een aantal rondes waarin je kennis wordt getest op verschillende onderwerpen, zoals sport, geschiedenis, actualiteiten, een fotoronde, een muziekronde; en natuurlijk zal een speciale Leo/Lions ronde niet ontbreken. De 3 beste teams winnen een mooie prijs! 


Hierbij de spelregels: 


Ben jij tussen 18 en 30 jaar? 

En zou jij je willen inzetten voor de samenleving, je handen uit de mouwen willen steken en het vooral gezellig hebben met leeftijdsgenoten? We ontmoeten je graag!


- Meld jezelf aan via hallo@leoclubmeppel.nl of schrijf je als een team van maximaal 6 personen in (mét ludieke teamnaam). 

- Deelname is gratis! Wij zorgen daarnaast voor gratis drankjes (3 p.p.) en lekkere hapjes.


Bent u een Lion of geen potentieel Leo-lid?

U bent van harte welkom!


- U geeft zich individueel op met uw introducé. U kunt zich ook met een team van maximaal 6 personen opgeven (mét ludieke teamnaam). Elke Lion die deelneemt, neemt een potentieel Leo-lid mee als introducé. Per Lionsclub kunnen meerdere teams zich inschrijven. Aanmelden: hallo@leoclubmeppel.nl

- Uw deelname aan de quiz is voor u en uw introducé gratis indien uw introducé een potentieel Leo-lid is. Naast gratis deelname ontvangen u en uw introducé drie gratis consumpties en borrelhapjes. Indien u deelneemt zonder introducé of met een introducé die geen potentieel Leo-lid is, bedraagt de deelname aan de quiz €8,- p.p. 


De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier al kennisgemaakt met de vele Lionsclubs in de omgeving van Meppel. Voor wie ons nog niet kent: wij zijn de jongerenafdeling van de Lions, in de leeftijd van 18 – 35 jaar en zetten ons in voor maatschappelijke doelen in- en rondom Meppel. Deze inzet combineren wij met gezellige borrels en bijeenkomsten. Landelijk hebben wij inmiddels 20 clubs, voor meer informatie zie www.leoclubmeppel.nl We hebben uw hulp hard nodig, ons ledenaantal loopt terug en om ook volgend jaar weer een enthousiaste groep bij elkaar te krijgen zijn wij naarstig op zoek naar nieuwe leden. Bovendien zijn de Leo’s allen potentiële Lions en een interessante doelgroep om naar de Lionsclubs te laten doorstromen. 


En natuurlijk nog even de info...


Aanvang: 19:30 uur inloop – start quiz om 20:00 uur 

Einde officiële gedeelte: 22:00 uur 

Locatie: Eetcafé De Beurs, Grote Kerkstraat 3, 7941 LA Meppel

Kosten: gratis (indien u een introducé meeneemt die een potentieel Leolid is)

Aanmelden: hallo@leoclubmeppel.nl


Hartelijke groet,


Namens LEO Club Meppel,

Wesley, Suzanne, Lysette, Robert Jan, Jeroen, Genevive, Mandy, Robin & Heleen

Lysette, 01-02-2020