Ben jij bij onze charter op zaterdag 13 mei aanstaande? Het belooft een geweldige avond te worden met o.a. een veiling, loting en een feest. De avond start om 20.00 uur in ZIZO in Meppel.


Wie zijn wij?

Leo Club Meppel i.o. is een service club voor jongeren van 18 tot 35 jaar en is onderdeel van Lions Clubs International. Op dit moment zijn wij in oprichting en op 13 mei worden wij officieel een club.


Thema

Om Meppel in te komen moet men letterlijk over bruggen. Als Leo Club staat alles wat wij doen ook in het teken van overbruggen. Wij slaan een brug tussen ons en hulpbehoevenden en bouwen aan ons netwerk. Het thema van de charter is daarom “over-bruggen”.

 

Stichting Het Vergeten Kind

De avond is extra bijzonder, omdat de oprichting van onze club plaatsvindt in een jubileumjaar. Namelijk het jaar waarin de Lions hun 100 jarig bestaan vieren. Dit jubileumjaar staat in het teken van stichting Het Vergeten Kind. De opbrengsten van onze charter worden daarom geschonken aan dit goede doel.

 

Tickets

Een ticket voor de charter kost € 37,50. Aanhang en/of vrienden zijn uiteraard van harte welkom. Wat kunnen jullie van de avond verwachten?

  • Een mooie donatie aan stichting Het Vergeten Kind
  • Alle hapjes en drankjes* zitten bij de prijs inbegrepen
  • Korte officiële plechtigheid
  • Veiling van spectaculaire prijzen
  • Loterij waar je tijdens de avond lootjes voor kunt kopen
  • Een spetterend feest van 20.00 tot ca. 00.00 uur

* Frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd


Bestel nu je ticket(s!)


Sponsoren gezocht!

Om de charter mogelijk te maken, hebben wij al enkele mooie toezeggingen gekregen van sponsoren. Wil jij ons ook helpen "over- bruggen"? Bekijk hier de sponsorpakketten. Ook zijn prijzen voor de verloting en/of veiling zeer welkom.


Graag tot de 13e!

 

Lysette, 31-03-2017